FINPOWER 12V multifunktions starthjälp

Kampanjpris 149 € till 23.12.

Finpower 12V multifunktions starthjälp är en liten räddare i nöden när batteriet (ackun) i bilen, båten, motorcykeln eller gräsklipparen är slut och inte orkar få igång motorn. Aldrig mer behöver du bli ståendes med en bil som inte startar eller med en tom mobiltelefon när du behöver den som mest. Kablarna har BOOST funktion som gör att man kan starta fordon med helt tomt batteri (acku) eller när det inte finns något batteri.

ikoner_2

Denna kraftiga men lilla startbooster (endast 0,6 kg), är så kraftfull att den hjälpstartar bilar, båtar, MC (till och med 8 liters V8-motorer). Samtidigt kan den användas till att ladda din mobiltelefon, GPS, bärbar dator, iPad, kamera och mycket mer. Den klarar 30-40 hjälpstarter innan den behöver laddning.

Finpower 12V starthjälp startar upp till 8 liters V8-motorer

Det finns USB-uttag för laddning av mobiltelefoner och övrig utrustning avsedd för USB. Startboostern går att ladda via medföljande kablar, både i 230 volts uttag och naturligtvis via 12 volts cigarettuttag. Den är utrustad med ledlampor för att lätt kunna avläsa statusen på startboostern, så att du vet när den behöver laddas upp. Den har också en inbyggd stark ficklampa som verkligen är till hjälp då bilen inte startar och det är mörkt ute.

Startkablarna har inbyggda säkerhetsfunktioner som skydd mot omvänd polaritet, skydd mot laddning i fel riktning samt skydd mot kortslutning och överspänning. Flera modeller på marknaden har överspänningsskydd som smälter vid för hög belastning och kablarna måste bytas, Finpower modellen har relestyrt överspänningskydd vilket eliminerar detta.

Batterikapaciteten är på 18 000 milliamperetimmar och startström med hela 600A i peak-ström.

Levereras med:

– Väska
– Laddare 230 volt
– Billaddare 12 volt
– Kabel 3+1 (micro) för mobiltelefoner, surfplattor
– Kabel för iPhone 4 & iPhone 5
– Kabel med 8 st. adaptrar för bärbara datorer
– Startkabelset

Extrautrustning:
– OBD2 strömkabel
– Cigarettutags strömkabel

Teknisk data

Vikt: 610 gram
Kapacitet: 18 000 mAh / 66,6Wh
Mått: 224 x 87 x 29 mm
Startström: 300 amp, peak:600 amp.

Utmatning

5V/1A Mobiltelefoner, surfplattor, andra apparater
5V/2A Surfplattor
12V/10A 12V bil- och båt-elektronik
19V/3.5A Bärbara datorer
12V Hjälpstart (startbooster)

Köp direkt från Agrolinks webbutik.

eller avhämta direkt från Agrolink i Solf. Vi har öppet vardagar kl 09-17.

Obs! Ny adress Solfvägen 213.

Övrigt

FINPOWER tillverkas av Carku som är Kinas ledande tillverkare av startboosters med en tillverkningskapacitet av 200 000 enheter i månaden. FINPOWER är ett registrerat varumärke som ägs av Agrolink Ab.